Trianon emlékmű Mórichida

Egyéb látványosság
Trianon emlékmű Mórichida
Trianon emlékmű MórichidaTrianon emlékmű Mórichida

Trianon emlékmű Mórichida bemutatkozása

Kránitz József alkotását 2017. június 4-én adták át, mely Magyarország régi és új határait ábrázolja.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
100%
Kihagyható
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Villa Classica Pápa - Kedvezményes hétvége félpanzióval
Hotel Villa Classica Pápa
61.308 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
34.560 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk - Napi ár félpanzióval, fürdőhasználattal
Vulkán Wellness Hotel és Kemping Celldömölk

Trianon emlékmű Mórichida vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 318 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
Átlagos 2025. február 12.egyedül járt itt
Olvastam egy 2107-ben megjelent cikkben, hogy a mórichidai Trianon emlékmű eléggé szabadon kezeli az ország formáját, a határok kérdését. Megnéztem. , és hát. . . igen. Tulajdonképpen szellemes elképzelés, hogy kivágjuk a jelenlegi országformát a régi országformából, és akkor ott lyuk marad, de ez azt jelenti, hogy a mostani területe az semmi, az elcsatolt terület meg valami.
Trianon emlékmű Mórichida - Külső képTrianon emlékmű Mórichida - EgyébTrianon emlékmű Mórichida - Egyéb