Már többször jártunk ebben az eléggé forgalmas kedves cukrászdában. Ilyenkor télidöben talán a sütik a kedvesebbek a fagyiknál. A személyzet nagyon kedves és gyors. Nehéz válaszani a sok torkosság közül de mindig sikerül valami finomságot találni. A presszó kávé pedig isteni - mindig!
Szenzációs nagyon szép tiszta rendezett minden van benne ami kell isteni minden elfogadható árak gyors kiszolgálás környezet is jó csak ajánlani tudom remélem sokan felkeresik
Mosonmagyaróvár központi részén helyezkedik el a cukrászda. Nagyon finom, krémes fagylaltot ettünk. Igazi gyümölcs ízei voltak a fagyinak. Tetszettek a falon lévő festmények. Úgy éreztük magunkat, mintha Olaszországban járnánk a gondolák közt és a Rialtó-hídnál. A berendezések is tetszetősek voltak, úgy, mint a pult is, ami kínálta a süteményeket és a fagylaltot.