Hotelünk festői környezetben, a Lajta folyó partján, a termálfürdő közelében, a szlovák és az osztrák határtól 10 km-re található. 35 szobával állunk vendégeink rendelkezésére. Szolgáltatásaink: 2 étterem, 2 különterem, szauna, szolárium, kozmetika, fitneszterem, testmasszázs.
Vezeték nélküli internet-csatlakozási lehetőség a hotel egész területén.
A Lajta partján álló szállodának évek óta visszatérő vendége vagyok. A környék fantasztikusan szép, érdemes a folyóra néző szobát kérni. A szobák nem túl nagyok, de mindennel felszereltek. megfelelnek. Nekem talán csak az ágyak voltak túl puhák, de hát én a kemény kókuszmatracokhoz vagyok szokva.
A konyha nagyon jó, a reggelihez felszolgált saját készítésű lekvárok fantasztikusan finomak. (Nekem az eper a kedvencem, mindenkinek csak ajánlani tudom. )
Gyönyörű környezetben a Lajta partján fekvő Hotel, finom ételek, udvarias kiszolgálás, az ételek többnyire természetes alapanyagok felhasználásából készülnek.Ragyogó tisztaság, barátságos szobák. Igény szerint: szauna,fitness-terem, manikűr-pedikűr, csónakázási lehetőség.