Ludas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony

33%
4,3Ételek / Italok
4,7Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Villa Classica Pápa - Május 1.
Hotel Villa Classica Pápa
47.000 Ft / 2 fő / éjtől választható ellátással
Ensana Thermal Sárvár - Wellness élmények előfoglalással
Ensana Thermal Sárvár
36.180 Ft / 2 fő / éjtől bőv. félpanzióval
Hotel Helikon Keszthely - Ikonikus feltöltődés a Helikonban
Hotel Helikon Keszthely

Ludas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
2024. augusztus 14.a párjával járt itt
Eléggé be van határolva, hogy hová mehetsz enni, ha a Bakonynak ezen a táján csavarogsz, Több faluban egy szál semmi, aztán itt-ott feltűnik valami étterem, vendéglő a térképen. Mivel nem emlékeztem rá, hogy valaha is jártam volna Nagyalásonyban, hát a Ludas éttermet választottuk egy ebédre.
Ludas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - EgyébLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - BelsőLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - BelsőLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - BelsőLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - BelsőLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Étel/italLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Étel/italLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - MosdóLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - MosdóLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Étel/italLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Étlap/itallapLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Étlap/itallapLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Étlap/itallapLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Külső képLudas Kisvendéglő és Fogadó Nagyalásony - Belső
Még több kép (12 db) >>
Ezüst fokozatú értékelőOrszágjáró - 19 városban járt már
Kiváló 2018. október 30.családjával járt itt
Egy hosszú hétvégi kiruccanás záró akkordjaként tértünk be a vendéglőbe vacsorázni.A kiszolgálás színvonal feletti,akárcsak az ételek minősége.
Ja,és mindez nagyon korrekt áron.
,Az Ördög batyut mindenkinek tudom ajánlani.
Kiváló 2016. március 17.a párjával járt itt
Kellemes hely, udvarias, gyors kiszolgálás, a várakozást messze felülmúló, kiváló minőségű konyha. Ízletes ételek, meglepően nagy választék, bőséges adagok. A márciusban még nem működő fedett kerthelyiség, nyáron biztosan hangulatosabbá teszi a helyet. A folyó borok is megfelelő minőségben állnak rendelkezésre (vélem a közeli Somló hegy okán).