Éppen beszélgettünk róla itthon, hogy fogalmunk sincs, hogy az emberek miért szeretnek kiülni a rothasztó hőségbe a teraszokra ebédelni, ahol még a parkoló autók is felverik nekik a port a kajába, mi mindig, ha csak tehetjük, inkább beülünk a belső térbe. Itt is úgy volt. Ki kell emelnem a felszolgálást! Egy végtelenül kedves, udvarias pincér törődött velünk, a világon mindent megtett, hogy jól érezzük magunkat, még a WiFit is együtt próbáltuk elérni, ami, ha megvan, nagyon erős és jó kapcsolatot ad. Jókai bablevest kértem, itt valamiért Jókai babgulyásnak hívják, aztán a kijött végeredmény egy nem túl jó, de nem is rossz bableves lett. Csülökkel, kolbásszal. A jókaiságát meg a tejföl képviselte. Feleségem falusi szeletet evett, szerinte átlagosnak mondható étel, én a főnök kedvencét kértem, itt a főnök úgy döntött, hogy az lesz a kedvence, ha a rántott hűst leönti tejföllel és sajttal megszórja. Jó vastag, nehéz étel kerekedett belőle, szokásaimmal ellentétben elcsomagoltattam, és este elnyámmogtam rajta a pápateszéri malomban. Ez egy közepes konyha, de az étterem jó, a kiszolgálás pedig kiváló. Mindennel együtt 11. 440 forintot fizettem (üdítőkkel), és nem tartottam soknak. Ajánlom a helyet!