Szombati nap volt, és ebédelni szerettünk volna. Egy másik éttermet néztünk ki, az útba is esett a szállásra vissza, de zártkörű rendezvény miatt ott nem tudtunk enni, ezért a legközelebbi étterembe mentünk, és ez volt az. A teraszon foglaltunk helyet. Bár árnyékolják, de sajnos így is elég meleg volt.
Mint kiderült, ballagások voltak azon a napon, így itt is közölték udvariasan, hogy csak valami egyszerű (rántott hús, sült krumpli) ebédet kérhetünk, mert 2 csoport is étkezett a benti helyiségekben. Elfogadtuk a kompromisszumos javaslatot, és hamarosan meg is kaptuk az ételt. A felszolgálás udvarias volt, az étel átlagos. Én nem igazán szoktam étteremben ilyesmit enni, de legalább nem maradtunk éhesek.
A szállodai szobánk elfoglalása előtt a szálloda recepciójának ajánlására mentünk ebbe az étterembe. Mindjárt megfogott minket a kellemes környezet, a személyzet szívélyessége. A továbbiakban sem csalódtunk, a kiszolgálás gyors volt, a felszolgált ételek minősége kiváló. Az étterem és környezete annak ellenére csendes volt, hogy a piac közelében van. Ha erre járunk, ismét betérünk.