Apartmanunk Nagyatádon, a városi strandtól 300 m-re, a gyógyfürdőtől és a városközponttól 500 m-re található. A legkedvezőbb áron kínálunk szálláslehetőséget, zárt udvarban, két földszinti apartmanunkban. Céges vagy magán pihenni-kikapcsolódni vágyók részére.
Az étkezést azért írtam kiválónak, mert habár a szálláshelyen nincs ellátás, a környéken kiváló éttermek vannak. A lakosztály kényelmes volt, kiválóan felszerelt konyha, kedves házigazdák. Kellemes meglepi volt a 25 % - os fürdőbelépő kedvezmény, éltünk is vele. Jó ma parkolási lehetőség. Nagyobb társaságnak is alkalmas lehet a szálláshely. Biztosan megyünk még.
Az apartmán szépen berendezett, tiszta a tulajdonos nagyon kedves és igyekszik minden kérésben segíteni a vendégeknek. Mivel már hüvösseb idö volt a apartmánban meleg kelemes volt. Nyáron lehet az udvaron grillezni és szép üllö garnitura vsn az udvaron. A gyreknek lehet hol játszani a csendes z8rt udvaron.
A apartmán csendes helyen van, és elég közel a gyögyfürdöhöz ahova szép séta lépéssel lehet eljutni.