Nagyatádtól kb. 6 km-re található kis nyeregtetős házikó. A tulaj kint lakik, amíg a vendégek ott vannak, nagyon segítőkész, egyáltalán nem terhes, sőt előny, hiszen mindig kellett valami apróság. A házban kp. fűtés van, de van egy kandalló is, erre most nem volt szükség de a hangulat kedvéért kipróbáltuk.
A szobák elrendezése nagyon jó lenne, de az 5. -6. főnek már a nappaliban kell aludni, ezt tudni kell annak aki ide jön, idegeneknél gondot jelenthet. én CÉLSZERŰBBNEK TARTANÁM egy sarokgarnitúra behelyezését, a társalgás és tévézés miatt. Két akkor is elférne talán. Aki több napra jön annak ez is fontos lehet. Minden nap "nyírfavizet " hozott reggel a gazda. Esténként sütöttünk, főztünk, ehhez minden eszköz és lehetőség megvan. Nem messze a fürdő, magunk is minden nap mentünk, amikor nyitva volt. Akár sok gyerekes családnak, akár baráti társaságnak nagyon ajánlom.