2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 5.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az ittjartam.hu-n nyertem párommal egy 2 éjszakás hétvégét a szállodában. Most mondhatják, hogy ajándék lónak ne nézd a fogát, de szerintem ez az oldal pont a korrekt értékelésekről szól. Szóval jót és rosszat is megosztok mindenkivel.
A korábbi értékelések kiemelik a szálloda tisztaságát, a személyzet kedvességét. Ezt csak megerősíteni tudom.
A szobák nem túl nagyok, viszont a praktikus szekrényeknek köszönhetően mindent jól el tudtunk pakolni. A fürdőszoba lehetne praktikusabb, például a bekészítéshez kapott tusfürdőt nem lehet ráállítani a zuhanyzó szappantartójára. A fürdőszobai konnektor csak akkor múködik, ha ég a lámpa (elektromos fogkefénk van, amit használat után töltenék).
A reggeli teljesen megfelel egy 3*-os sszállodától elvárhatónka. Nekem tetszett, hogy a vacsora választást előre leadjuk, így nincs felesleges, kidobandó étel. A vacsora nem csúcsgasztronómia, de rosszat se lehet rá mondani.
A wellness részleg kicsi, de hát a szálloda sem nagy: ennyi vendégre elegendő.
Ami negatívum, az a hő és hangszigetelés. Napsütéses, nyárias napon érkeztünk, a szobánk nagyon meleg volt. A légkondicionálás nem volt még beüzemelve, nem lehetett használni, így éjjel rosszul aludtunk a meleg miatt. Lehet, hogy a függőfolyosóra néző szobák kellemesebbek, az utcafrontra egész délután túz a nap. Valaki írta, hogy a függőfolyosóra néző szobáknak nincs meg az intimítása: ez a szálloda arról szól, hogy csak alvásra használom a szobákat, napközben házon kívül vagyok! Az utca fronton nagyon felhallatszik a zaj: mi másnap, amikor már hűvösebb volt és tudtunk aludni, hajnali ötkor ara ébredtünk, hogy a szálloda bejárata előtt a kedves vendégek beszélgetnek. Mint megtudtuk, golfmeccsre mentek ilyen korán. (Hánykor kezdődik egy golfjátszma? És miért kell erről hajnalban eszmét cserélni az ablakunk alatt?) A szobai bejárati ajtók is mintha megvetemedtek volna, itt-ott rések keletkeztek, ami szintén kiengedi a folyosóra a hangokat. A kivitelezőt agyon kéne csapni az ilyen munkáért.
Kár ezért a két "apróságért", mert különben nagyon kellemes kis szálloda a Viktória.
Maga Nagyatád pedig egy szerethető, jó hangulatú kisváros, ahova érdemes elutazni.
Személyzet:![]()
Elhelyezkedés:![]()
Wellness Hotel Viktória további értékelései
2024.08.05barátokkal
![]()
Amiért ezt az utazási ajánlatot választottam, nem volt hétvégi felár és nem volt az ajánlatban szezonális plusz költség. Ez szerintem önmagában nagyon korrekt és emberséges. A szobák tiszták, az ágy kényelmes, a TV-n sok jó csatorna megy, a személyzetek közvetlenek és kedvesek, az étel bőséges,...
2024.01.06barátokkal
![]()
minden nagyon tetszett,kedves,ffigyelmes személyzet,tiszta,kéyelmes szobák,ahol a hőmérséklet is szuper volt. szilveszteri zene ,vasora szintén remek volt. párom egyedüli problémája,hoy hideg volt a vacsora,amit felszogáltak szilveszter estéjén. ettől függetlenül...
2023.09.02a párjával
![]()
Csendes helyen levő szálláshely, mely a nyugodt pihenés alapja. A városközpont közel van a gyógyfürdő gyalog is könnyen elérhető. A kikapcsolódást segíti a saját wellness részleg. A félpanziót ajánlani tudom, kiváló az ételek íze.
A Wellness Hotel Viktória legnépszerűbb csomagjai
Március 15-i ajánlat, fürdőbelépővel
Tavaszi wellness zsongás fürdőbelépővel
Napi árak reggelivel, wellness használattal (1 éjtől)
44.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Húsvét
Május 1.
Napi árak (1 éjtől)
36.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
78.080 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval