Pár települést bejártam egy étteremért, egyszer még Szlovákiába is átvágtattam néhány kilométert egy halászcsárdáért, de kiderült, hogy bezárt. szóval, ott éheztem fel és alá egy schengeni határon, amikor végre Nagybajcson felcsillant valami... Halásztanya! Na, ez az! Menjünk! Egy kis tó partján...
A Tioman éttermet egy több évtizeden keresztül vendéglátással foglalkozó, sokfelé megfordult, hosszabb németországi tartózkodás után hazatért séf, Szabó Attila nyitotta Győrben feleségével, Annamáriával, aki felszolgálóként erősíti a családi vállalkozást. Jelenléte persze messze többet jelent a...
Jó és bőséges kaják! Családias környezet. Szeretjük ezt a helyet. Jó és gyors kiszolgálás. Még Győrből is megéri eljönni ide egy jót enni. Halászlét azt ne egyél itt. Minden más jó!