Átlagos 2013. decemberben, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2013. december 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A kandallóban ropog a tűz, a mellettünk ülő asztaltársaság a tulaj anyanyelvén, szerbül beszélget. A haltepertő pontyhasaljából készül, valóban tepertő zsánerű, a rántott hagymakarika remek, a halászlét elsózták, a törpeharcsa nem rossz, a krumpli mirelit, a mákos rétes nyögvenyelős, a mákos palacsinta még sokkal nyögvenyelősebb, a palacsintát egyszerűen megszórták cukros mákkal s feltekerték. Nem így képzeltük ezt a fogást.
csúcs!16évesen jártam itt elöször,most 45 vagyok.Remek,kedves a kiszolgálás,óriásiak az adagok,pedig ha valaki tud enni,az én vagyok.Nagyon izletesen főznek.Közel 150km-ről visszajáró vendég vagyok és leszek is. Mindezeket tetézi,hogy olcsó is.Tavasztól őszig lehet sétálni a Ferenc csatorna...
Isteni volt a halászlé, a halhús tökéletesen elő volt készítve, sózva, hagymában, paprikában. A lé sűrűsége megfelelő, hagymát leszűrték, a paprika minőségi. 1800 Ft volt egy adag, [moderálva - a szerk.] a Bárka Csárda Baján is a legjobb hely lenne. Máskor is jövök, ha erre dolgozunk. Köszönöm.
Életem legszebb csárdája volt, mert máshol nem is jártam... Gyönyörű kandallója, kiszolgálás: kedvesek. Becsomagolták a zsiványhúst, hogy haza vigyük, mit nem ettem meg. Halászleve fölséges! Zsiványpecsenyéje és rablóhúsa ízletes, jól fűszerezett. Kiszolgálás kedves. Jól fűtött...