Nem gondolná az ember, de van ilyen. Bugrottunk, a felszolgálók a teraszon elég kellemesen kávézgattak amikor megjelentünk. Egy asztalt nem sikerült lepakolniuk, egy kávéscsésze volt koszosan. A mi asztalunkon 3-4 napos rízsmaradék, iszonyatosan retkes székek. Majd a hölgy megjelent, hogy kérünk e étlapot, mondtuk persze, már ez nem tetszett neki, majd letette az asztalunkra.
Majd bement az épületbe, majd 1 perc múlva kijött, hogy csak sertés husuk van, illetve semmi zöldségük. Itt telt be a pohár, feláltunk, és távoztunk. BORZALMAS! ! ! !
Egy hétfő délután hazafelé menet ugrottunk be a férjemmel. Bár ne tettük volna! Előttünk csak egy pár volt, akik éppen elmenőben voltak. Az ital rendelésnél még nem volt nagy probléma, de alkoholmentes sör sajnos nem volt. A pincér lány már az elején közölte, hogy csirkemell nincsen, így az amúgy is karcsú étlap rögtön néhány ételre szűkült.
Mindketten bakonyi sertéssültet kértünk káposztasalátával. A rendelésre elég sokat kellett várni, közben meglátogattam a toalettet. A női wc-ben sem wc-papír, sem kéztörlő nem volt, a villanykapcsoló fehér színe csak sejlett. Az étel ízlésesen volt tálalva és az íze is finom volt, de a hús annyira nyers és rágós volt, hogy nem bírtam megenni, a férjem azért birkózott vele, de ő is sokat otthagyott. Miután elvitték a tányérokat, még üldögéltünk egy darabig, de ránk sem néztek. Felálltunk és beszóltunk a konyhára, hogy mennénk. Senkinek nem ajánljuk, hogy csak úgy, hirtelen ötlettől vezérelve beüljön ebbe az étterembe. Mi családi ebédet terveztünk ide, azért mentünk, hogy leteszteljük. Mi biztosan nem megyünk ide többet.
Családommal jártunk itt nagymamám születésnapját ünnepelni. Foglaltunk előre asztalt, ami nagyon ízlésesen megterítve és feldíszítve várt ránk. Aztán étlapról választottunk ételt, ami nagyon bőséges kínálattal bírt, a pincér lány segító ajánlásával kiválasztottuk az ételeket, és bár elég sokan voltak rajtunk kívül is, nagyon hamar elkészült minden.
Külön jól eső érzés volt, hogy a szülinapos nagyimnak a vacsora végén egy szál rózsával kedveskedtek az étterem dolgozói! Köszönjük! ! Az ételek nagyon finomak és bőségesek voltak! A gyerekek pedig a várakozás alatt színezőt kaptak! Így nem unatkoztak ők sem. Minden fantasztikus volt! Biztos hogy törzsvendégek leszünk! És mindenkinek csak ajánlani tudom! !
Osztâlytalálkozonk volt a hétvégén, amit itt ünnepeltünk. És csak jót tudnék rá mondani! Külön köszönet a tulajnak hogy külföldi révén telefonon és e-mailen keresztül sikerült mindent lebeszélnünk, és minden a megbeszéltek szerint volt. Az ételek isteni finomak voltak, roppant bőségesek, az árak teljesen elfogadhatóak, a kiszolgálók pedig nagyon kedvesek!
Ezt meg kell írni, hogy okuljanak belőle. Régóta virít ott a Piroska a forgalmas út mentén és csak most próbáltuk ki öcsémmel. Bárcsak ne tettük volna. A helyi viszonylatban normálisnak kinéző étlapon ki is választottuk a kiszemelt ételt. Odajött az egyébként kedves fiatal pincérlány és elvette kedvünket a válogatástól.
Csak rántott hús van és csak rizzsel. Egyébként 30-féle főételt számoltam meg a lefényképezett étlapon. Salátát is rendeltünk volna, de semmi nem volt úgy a frisen készült, mint az eltett változatokból egyik sem. Legyűrtük a közepes minőségű rántott szeletet a száraz rizzsel, körbefényképeztem az éttermet és fogadalmat tettünk. Ide soha többé be nem tesszük a lábunkat. Pedig normálisan néz ki a tiszta éterem, kedves volt a pincárlány. A bejáratnál ott virít, hogy pénzt kaptak a "Darányi Ignác" terv jóvoltából. Nem tudom mire? ! Miből élnek? Biztos nagy bulikat tart szombat eténként a helyi fiatalság, vagy lakodalmak? Hihetetlen. Senkinek nem ajánlom. Egyébként ott kaszinózott az üzletvezető a teraszon és hallhatóan jól érezte magát.