Nagyhegyes község Hajdú-Bihar megyében található. A sziki legelők értékes állat és növényvilágának megőrzésére alakult 1973. január 1-jén az országban első nemzeti parkja,a Hortobágyi Nemzeti Park. Felszíni állóvizei a Kadarcsi-tó, és az Elepi-halastavak. Kisebb vízfelület keletkezett annak a gázkitörésnek a helyén, amely 1961-ben történt.
A Kráter-tó mintegy 200 m átmérőjű, körülötte pedig a kitörés hordalékaiból egy 17 m-es földsánc keletkezett.
Többször is jártunk már itt, mindig minden a legnagyobb rendben volt. A kiszolgálás pazar, nagyon odafigyelnek az emberre! Az én kedvenc életem a sertés szűz, egyszerűen megunhatatlan. Az árak abszolút rendben vannak, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Nagyon szuper hely csak ajánlani tudom. Mind az ételek és italok nagyon jók voltak, a kiszolgalás is nagyon jó. Debrecen legjobb étterme szerintem.!!!!!
Konyha szuper, ritkoság hogy reggelire frissen csavart bio gyümölcs, -zöldséglé lenne, és pezgő kis palinkával kínálva. Az ételek ízeknél érezhető az alap anyagok jó házi minősége, saját hal különleges elkészítésű, diabetikus sütik, csak ajánlani tudjük. Gyogyvíz, velnesz, tisztaság és sok minden...