Kiváló 2014. márciusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. december 23.
Ajánlom a helyet másoknak is!
No, az úgy kezdődött, hogy Sárospatak után megcsúsztunk idővel, mivel még megnéztük a tengerszemnek nevezett malomkőbányát, majd a kastélyhoz vezető úton túlszaladtunk egy táblán. Ennek az eredménye korgó gyomor és pár perccel este 8 utáni érkezés lett. Mindez március végén, szezon előtt. Ennek ellenére a szobakulcs átvétele után még kiszolgáltak bennünket az étteremben. Az árak az átlagos vidéki éttermekhez képest kissé magasabbak voltak, de az étel minősége is átlagon felüli. A várakozási idő megfelelt a frissen készülő ételekhez szükséges idővel. A gombaleves különféle erdei gombákból készült, tökéletes fűszerezéssel és harmóniával. Vegyes tálon szarvas és vaddisznó sültek, vörösboros szaftban, vagy áfonyával, igen kellemes, számunkra több esetben is új ízvilággal. Összességében az egyik legjobb kulináris élmény volt eddigi kirándulásaink során.
3 napos céges csapatépítő kiránduláson vettünk részt júniusban és a vadászkastélyban szálltunk meg. Félpanziós ellátást kértünk, melyet a háromforrás étteremben fogyasztottunk el. Az ételek egytől egyik kiválóak voltak, nagyon jó a szakácsuk :o). A pincérünk Attila, nagyon kedves, segítőkész és...
Mi a Kőkapu hotel vendégei voltunk egy hétig, félpanziós ellátással. A reggeli bőséges, minden nap más és más finomságokkal. Az alap szendvics lehetőségen kívül mindig volt főtt/ sült étel is, a rántotta is ízletes és különleges volt a különböző hozzávalóknak köszönhetően. A kb 15 féle tea és 4...
Minősíthetetlen az egész. A pincér eleve türelmetlen volt,mikor mondtuk,hogy csak levest eszünk / 5 fős társaság / , vágott egy pofát. A csapolt Kozel barna sör / 780 ft /pohár / savanyú volt, szóltunk,visszavitte,de már azt nem kérdezte ,hogy helyette mit hozhat !!!! A fácánleves /...