Kiváló 2021. júniusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2021. június 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nagykanizsa egyik gyöngyszeme vendéglátás szempontjából a Cserebogár Zamat bár.
Kiváló ételek, vadkovászos kenyérkék, finom krémlevesek és sültek. (A vadkovászos kenyérke a gyengém, valami isteni!) Mint minden kezdő vállalkozásnak, van mit tanulnia...de összességében a koncepciója, ízei, italai, hangulata remek és nem veszik el a kanizsai kommersz étkezdék tengerében.
A tulajok rendkívül kedvesek, a kiszolgálás úgyszintén.
Hangulati téren van még mit javítani de hála az égnek nem követi a divatos trendeket, inkább a klasszikusabb (időtálló) stílus jellemzi, csokorba kötve ízléssel és harmóniával.
Áraikat tekintve nem olcsók azonban a felszolgált ételek és italok feledtetik azt, hogy mennyibe is fáj ez majd a vendégnek.
Tisztaságra sem lehetett panasz bár én mindig találok kivetnivalót a dolgokban.
Summázva: mindenkinek jó szívvel merem ajánlani a nagykanizsai cserebogár Zamat bárt, mely üdítő jelenség végre a kanizsai gasztronómia egén.
Megjegyzem: az utóbbi időben több remek hely is nyílt a városban, melyekről későbbiekben, ha már kipróbáltam őket, vitriolos pennámat tintába mártva írni fogok.
A Cserebogár Zamat bárra véletlen akadtam rá, séta közben. Valójában pont ilyen helyeket kerestem. Tetszett a krétás felírás, ami nagyjából így szólt: mi az, ami nálunk nincs: vizezett koktél, szőlőt nem látott bor, szőlőt nem látott borból fröccs, kirántott hús sült krumplival. S ami van, az...