Minden napra kínálnak egy fix napi menüt, de ezen túlmenően az állandó kínálatban szerepel ugyanilyen áron további 3 közkedvelt fix menü - rántott csirkemell rizzsel, sertéspöri galuskával és rántott sajt rizzsel, tartárral, mindhárom mellé csontleves. Továbbá minden nap kínálnak valamilyen főzeléket is feltéttel, ez is párszázas, takarékos választás. Mivel a 3 nap alatt már több alkalommal sikerült csontlevest enni, ez itt Kanizsán úgy tűnik, a sláger leves, így inkább a napi menü mellett tettük le a voksunkat, ami paradicsomos káposztalevest és magvas bundás csirkemellet foglalt magában, rizi-bizivel. Én ilyen levest még életemben nem ettem, de gyermekkorom iskolai menzás paradicsomos káposztafőzelékét juttatta eszembe, csak ezúttal egy fokkal, de nem sokkal hígabb verzióban, de kellemesen fűszerezve, finoman elkészítve. A leves és a főétel adag is kifejezetten hatalmas volt, nagyjából a fele mennyiség is elég lett volna a jóllakáshoz. Plusz pozitív pont, hogy a savanyúságot is kedvezményes 100 Ft-os áron lehetett a menü mellé kérni. A normál étlap árai is barátságosak, húsos főételek körettel együtt 1400-1900 Ft között, s itt az adagok még hatalmasabbak, 3 szelet hús, nagytányéron halomba púpozott köret és efféle mennyiségekre kell számítani. Magyaros konyhát visznek, amelyből a zalai dödölle sem hiányozhat, 4 féle verzióban kapható (pl. tejfölös, kapros-juhtúrós-szalonnás, medvehagymás pestos) és egyik sem kerül többe egy ezresnél. A hely berendezése magyaros csárdás hangulatú, pácolt lócák és hosszú asztalokkal, kandallóval, piros kockás terítővel. Mint közben kiderült, a szomszédos Placc étteremmel közös vállalkozásról van szó, vélhetően a konyha is közös, bár ott a modernebb, nemzetközibb ételek vannak terítéken. Házhoz kiszállítást is vállalnak. Az ételeket nagyon gyorsan megkaptuk, a kiszolgálás korrekt.