Korábban - több, mint egy éve - becsúszott egy hibás alkalom, amikor nem voltam elégedett. Azóta azonban többszöri is jártam itt és mindig jó halászlét kaptam, ezt el kell ismernem! Ezért írok most. A személyzet is nagyon igyekezett hogy kiköszörülje a korábbi csorbát és ez nálam sikerült is. A kiszolgálás, a tisztaság kifogástalan!
Nagykanizsán jelenleg itt főzik a legjobb halászlét az én ízlésem szerint. Kár, hogy kevesen tudják, de talán majd most. Talán egy ruhafogas még hiányzik a helységből . . .
Eddig nagyon tetszett, hogy mindig frissen készült amit kaptam. És a halászlé tényleg kitűnő volt. Most karácsonyra rendeltem halászlét harcsafilével a családnak. Szerintem túlvállalták magukat és én sajnos romlott halászlét kaptam. Az elvitt ételnek sem az íze, sem az illata - inkább már szaga - nem volt jó, némi erőltetett kóstolás után az egészet (6 adag) ki kellett borítanunk. Kár! Pedig mástól hallottam, hogy ők kifogástalan halászlét kaptak.