Átlagos 2018. júliusban, barátokkal járt ittÉrtékelt: 2019. április 10.
Nem ajánlom a helyet másoknak!
Sznob hely, túlspilázott konyha, nagyarcú konyhafőnök, lekezelő tulaj, isteni ételek, r*hadt drága étterem, unott felszolgálás, kedves pincérek...kanizsai viszonylatban ezek az általános vélemények a Szőlőskertről. csupa, csupa ellentmondás. Ez az ellentmondás hajtott be minket a helyre.
Az egész hely takaros, erősen túltolva a pénzes dizájnnal. A kiszolgálás udvarias volt de a jégkocka is melegebb volt a személyzetnél. Az ételek tetszetősen elrendezve (igyekeznek a trendekkel lépést tartani) azonban ízben visszaköszön az unalom és a félkész munka. Vártuk a nagy bábábábummot de csak egy pittyedt szájrángásra futotta. Rágós hús, ízetlen fűszerezés.
Aztán jött a bábábábumm, amikor kihozták a számlát. Hát, mit ne mondjunk...az erősen sokad osztályú ételek elsőosztályú számlája.
Részünkről soha többet erre a helyre.
Röviden elmondható: az étterem túlárazott, túlmisztifikált de semmiben sem különbözik egy városi étteremtől...max abban, hogy remek [moderálva - a szerk.] konferenciákat lehet ott tartani.
A szálloda-étterem kerthelysége, beltere felettébb hangulatos, jó itt lenni. A lokáció festői, a komplexumtól pár lépésnyire esik a Csónakázó tó s közelben terülnek el a kisbagolai szőlőbirtokok. Az étterem dekorációjában megannyi zöldnövény mellett helyet kapnak boroscímkék, borosüvegek,...
Ez év nov. 07-én felkerestük feleségemmel ezt a vendégriasztó ,micsodát...,azzal a céllal, hogy a héten érkező vendégeinkkel elköltsünk egy kellemes vacsorát,tekintettel arra, hogy nincs ismeretünk a vendéglátó helyekről Nagykanizsán. Udvarias,kedves mosolygó felszolgáló hölgy fogadott...
Horvátországból hazafelé tartva tértünk be az étterembe.Kellemes hangulatú étterem és kedves mosolygós felszolgáló fogadott bennünket.A kiszolgálás gyors volt és figyelmes.Az ételek finomak.Tej allergiás lévén sok mindent nem ehetek meg. Kiszolgáló hölgy türelmesen válaszolgatott a kérdéseimre és...