Laci bácsi igazi fogadós alkat. . . Felhívtam az M7-ről és megkérdeztem, hogy van-e szabad szobájuk, mivel reggel a cégnél szóltak, hogy sürgősen menjünk le Nagykanizsára. Mivel szeretjük, és visszajáró vendégek vagyunk, ezért csak annyit kérdezett, hogy hányan és mikor megyünk.
"Hárman" - mondtam, és azt válaszolta: "teltház közelében vagyunk, de megoldjuk" Estére becipelt és szétnyitott egy fotelágyat az egyik kétágyasban, hogy elférjünk. Szokásához híven kijött a megbeszélt érkezésünkkor a ház elé, és amíg leparkoltunk és kipakoltunk, addig beszélgetni kezdtünk. Vacsorára pörkölttel várt, és este még kiült hozzánk beszélgetni a fárasztó nap után. Reggelire FRISSEN sütött tojást nekünk, jó sok sonkával. Visszajáró vendégek vagyunk, talán ez a tulajdonos nyíltságának, illetve közvetlen és barátkozós természetének köszönhető. Igazi vendéglátós, és szakmájában nem ismer tréfát: a vendég az első, ami itt nem csak üres közhely, hanem a valóság. Nem hisz a marketingben, inkább szájhagyomány útján terjed a híre. Vendégei közt láttunk külföldi átutazókat, családokat, országjáró motorosokat, munkásokat és menedzsereket.