Nem hirdeti fennhangon, hogy kutyabarát, de a tóparti apartmanok ideálisak kutyásoknak. Mi Húsvétkor, ragyogó napsütéses időben töltöttünk el itt négy napot. Az apartman nem túl nagy, praktikusan berendezett. Lehet, hogy borús időben kicsit sötét, ezt szerencsére mi nem tapasztaltuk meg.
Hűtő, mikró és mosogató van, viszont ezen kívül csak 2 db pohár volt a konyha részben. A teraszon nyugágyak és párnázott pad is szolgálja a vendégek kényelmét. A környezet, a tó hangulatossá teszi a szállodát. Az étterem kitűnő, az ételek ízletesek. A kutya bent és a teraszon is velünk lehetett. További pozitívum az elektromos autó töltőállomás. A szálloda mellett túraútvonal, autóval további sok nagyszerű kirándulóhely (Kis-Balaton, Zalakaros) érhető el. Összességében nagyon jól éreztük magunkat és szívesen visszatérnénk bármikor.
Véletlenül tévedtünk ide az M7-ről letérve pihenőhelyet kerestünk, mert Horvátországig még hosszú volt az út. Modern mediterrán stílust idéző környezet kis csobogóval a középpontban. Az ételekre meglepően keveset vártunk pedig majdnem tele volt az étterem és frissen sülteket rendeltünk. Az étteremben mindig a desszertet várom a legjobban.
A csokoládét isten ajándékának tartom ezért nagyon megörültem mikor megláttam az étlapon desszert kínálatban a csokoládé tortát. Mennyei volt! Nagyon sok csokitortát megettem már életemben, de nem emlékszem hogy ennyire jót ettem volna. Meg is kérdeztem hogy helyben készítik e mert profi cukrász munka látványra és ízre is. Ott készítik. Már ezért érdemes volt!