Kínai Ételek Nagykőrös

Kínai Ételek NagykőrösKínai Ételek Nagykőrös

1 vendég értékelése alapján

100%
2Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Karácsony
Aranyhomok Hotel Kecskemét
51.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Garden Hotel Szolnok - Szilveszter
Garden Hotel Szolnok
Bagolyvár Inárcs - Disznótoros hétvégék
Bagolyvár Inárcs

Kínai Ételek Nagykőrös vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 805 városban járt márFelfedező - 2562 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 50496 feltöltött kép
Szörnyű 2024. augusztus 11.egyedül járt itt
Hirtelen felindulásomban is, meg utólag jól megfontoltan is, ez egy egyes. Nagyon ritkán adok itt egyest bármire. De erre kell. És miért is nem hallgattam a bölcs tanácsra? A Vanília & Gelartoban érdeklődtem, hogy hol is egyek itt a városban, egyből kaptam a tippet, hogy erre van a Budai kapu, egyek ott, de ott már ettem, aztán nagyon megvető hangsúllyal hozzátette még az ember, hogy és még van ez a kínai.
Kínai Ételek Nagykőrös - Külső képKínai Ételek Nagykőrös - Étel/italKínai Ételek Nagykőrös - Belső