Kiváló 2017. júniusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. június 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Jó egy pár hete egy vasárnap tértünk be párommal a helyre. Szerencsénkre a hely megálmodója, és a hely tulajdonosa volt aki fogadott, és volt kedvesen kalauzolt bennünket a pizzák, és tészták, és alapanyagok világába. Elmesélte olaszországi és egyéb világi tapasztalatait, és a hely kapcsolatát. A pizzákat kizárólag fa-tüzelésű pizza-kemencében készítik, csak is kizárólag vékony tésztás, és olasz minőségi alapanyagokkal. Ez mondhatom a kinézetén és az ízén is teljesen átjött, és minden pillanatában a közép és dél-olasz ízvilágot varázsolt elénk. Párom pizza prosciutto friss rukkolával, én pedig egy frutti di mare -t fogyasztottam, melyen érezni lehetett az enyhén fehérboros-fokhagymás előkészítését a feltétnek. (na de kérem Magyarországon, az alföld közepén?) A kiszolgálást igaz megítélni így nem tudtam, de ha a tulaj az aki kalauzol, akkor már rossz nem lehet. A minőséghez, és a gasztronómiai élményhez képest teljesen korrekt, csak ajánlani tudom. A hely mint megjelenés tipikusan az olasz kis eldugott pizzériák benyomását keltette, miszerint nem nagy csillogás, egyél igyál, mert nem a külcsín, hanem a belbecs dominált. Olyan olaszosan.