2024. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Kifejezetten sajnálom, hogy ember a pult mögött, aki egyébként abszolút barátságos volt, határozottan megtiltotta a fényképezést. Így aztán csak a saját fogyasztásomat örökítettem meg, mert azt megvettem és azt csinálok akkor már vele, amit akarok, meg az üzletet távolabbról, mert az meg közterület, amúgy is az utcán van. Azért sajnálom, hogy megtiltotta mert akkor megmutathattam volna, így csak mesélni tudom, hogy nagyon kultúrát, szép helyen van, igényes a környezetére, a belső térre, az ország tortáit, fagylaltjait is árulják, a pult nagyon mutatós, az egyik felszolgálónő nagyon kedves, mindezt nem is éreztem drágának, és a fotótilalomtól eltekintve nagyon jól is éreztem magam. Külön dicsérjük meg a dobozos olasz limonádét, amit fagylaltozás előtt és után fogyasztottam, nem csak édes, picit kesernyés is, és nagyon jó.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Aranyhomok Hotel Kecskemét
48.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval