Tímár Sörház Nagykőrös

100%
4,5Kiszolgálás
4Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Karácsony - teljes előrefizetéssel
38.525 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Bagolyvár Inárcs - Karácsony
Bagolyvár Inárcs

Tímár Sörház Nagykőrös vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
Kiváló 2024. augusztus 3.egyedül járt itt
Van hely, ahol kifejezetten bosszant, hogy engem nem hordanak kocsmáról kocsmára hordszékcipelő szolgák, nekem magamnak kell az autót vezetnem, ha elmegyek valahová, és így aztán szinte sehol nem ihatok semmit. Tegnap nyomasztó meleg volt dél körül, na, valami frissítőre csak betérek ide.
Tímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - BelsőTímár Sörház Nagykőrös - Külső képTímár Sörház Nagykőrös - Külső kép
Még több kép (14 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2660 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29039 feltöltött kép
Kiváló 2024. április 12.egyedül járt itt
A Tímár-Ház Nagykőrös egyik jellegzetes épülete, mely a XIX. század első negyedében épült klasszicista stílusban. A beltér igényes, hangulatos, ügyes a fények elrendezése, szemet gyönyörködtető a fából készült gerendás mennyezet, szép a pult mögötti töményital-polcozat elrendezése. A dekorációban egy fröccshatározó is helyet kapott.
Tímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - EgyébTímár Sörház Nagykőrös - Egyéb
Még több kép (7 db) >>