2024. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. augusztus 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Van hely, ahol kifejezetten bosszant, hogy engem nem hordanak kocsmáról kocsmára hordszékcipelő szolgák, nekem magamnak kell az autót vezetnem, ha elmegyek valahová, és így aztán szinte sehol nem ihatok semmit. Tegnap nyomasztó meleg volt dél körül, na, valami frissítőre csak betérek ide. Be is tértem, sehol senki, a srác a pultban annyira el volt mélyedve a mobilozásban, hogy egy percig csak álltam a pult előtt, aztán csak megszólaltam már, hogy héé, hát itt egy vendég, vagy mi... ettől eltekintve nagyon készséges volt később velem, szívesen beszélt, tisztáztunk pár dolgot, én meg végigjártam az ivó mindhárom szintjét, ahol sehol nem találtam senki mást. Nagy belső tér ez, hatalmas buli lehet itt ezt belakni, amikor élesben működik, a harmadikon még zenekar is van, a hangszerekről jöttem rá, egyébként meg nagyon hangulatos, nagyon izgalmas, nagyon jó kis közeg lehet ez. Az italkínálat remek, a söröket ott egye a fene, hogy nem ihattam egy jó csapolt Budweisert vagy Carlsberget, beértem valami Cappy-lével, mint egy kisgyerek. De legalább eljátszottam a gondolattal, hogy itt iszom egyet.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (17)
Még több kép (7 db)
Tímár Sörház további értékelései
2024.04.12egyedül
A Tímár-Ház Nagykőrös egyik jellegzetes épülete, mely a XIX. század első negyedében épült klasszicista stílusban. A beltér igényes, hangulatos, ügyes a fények elrendezése, szemet gyönyörködtető a fából készült gerendás mennyezet, szép a pult mögötti töményital-polcozat elrendezése. A dekorációban...
Aranyhomok Hotel Kecskemét
48.600 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval