Egy életre szóló élmény kicsinek és nagynak egyaránt!

Richter Safari Park NagykőrösRichter Safari Park Nagykőrös a térképen

Kihagyhatatlan 2023. júliusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2023. július 19.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Wellnessezni indultunk Visegrádra, gondoltuk be térünk. Megérte! Mi a kisvasutat választottuk az autónkat a parkolóban hagytuk. A jegyek megvétele után pár percet kellett várnunk és indult a kisvonat. Nekünk nagyon tetszett hogy testközelségbe kerültünk olyan állatokkal melyeket az állatkertben csak igen messziről szemlélhetünk meg. Az állatok barátságosak voltak látszik hogy hozzá vannak szokva az emberek közelségéhez. A kisvasút útvonalán többször is lehetőség volt állateledelt venni amelyeket mi etethetünk meg az állatokkal. Maga a park nagy területen fekszik. Aki gyerekkel érkezik annak többféle program lehetőség közül is választhat. Van vidámpark rész, óriáskerékkel, dodzsemmel, cirkusszal. A parkon belül lehet még csónakázni, motorozni. Szerintünk szuper kis hely. Aki arra jár mindenképp térjen be óriási élményben lesz része!
Fényképek (14)
Richter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - EgyébRichter Safari Park Nagykőrös - Egyéb

Richter Safari Park további értékelései

2024.11.03barátokkal
Nagyon jó.Barátokkal jöttünk.Jól éreztük magunkat.Rengeteg állatot láttunk,etettünk.Végig mentünk az oroszlánokhoz is.
2024.10.28gyerekekkel
Nagyon sok élménnyel gazdagodtunk! Cukik az állatok, a gyerekek nagyon jól érezték magukat és persze mi is :) Imádtuk minden percét!! Biztos hogy megyünk máskor is!! :) köszönjük az sok sok élményt!!
2024.10.20gyerekekkel
Nagyon nagy élmény!!! Az állatok nagyon aranyosak, jól ápoltak! Jó volt, hogy ilyen közelről lehett őket látni! A sofőr türelmesen vezetett!
Aranyhomok Hotel Kecskemét - Karácsony - teljes előrefizetéssel
Aranyhomok Hotel Kecskemét