Nagykovácsi szélén, a Zsíroshegyen, már az erdős övezetnél található büfé-pihenő, jó kis túrával lehet feljutni a meredek utcákon. Egy családi faház nyaralóban alakították ki. Kellemes, csupa zöld, jó levegő, nyugi, szép kert. A berendezés nagy része a házhoz hasonlóan fából faragott, bent van kandalló is (nem volt szükség a bekapcsolásra).
A kirándulók felfrissülni, szusszanni, valamilyen italt meginni térnek ide be, Arany Fácánt csapolnak, nyáron van jégkrém, üveges sörökben Heineken, Soproni, Arany Ászok, Dreher-ek, szóval kommerszek, kézműves sört nem láttam. Kb. 6 féle bor, kimérve decire és palackos is; kávé, üdítő, ásványvíz. A honlapjuk szerint szoktak lenni ételek is, bográcsban gulyásfőzés, hamburger, de lehet, hogy ezek csak a rendezvények idején vannak. Alkalmanként élő koncert, valamint meccsnézés is szerepel a programban.