A falu Budapesthez közelebbi végén, a kastély közelében, a főút mellett közvetlenül található, családi vállalkozásban üzemeltett pizzéria. Alapvetően elviteles étterem, van a környéken házhozszállítás is, de a nyári időszakban terasz és kerthelyiség is üzemel. A hagyományos, vékony tésztás, kerek pizzákat 3 féle méretben, 24-32-45 cm-es átmérővel sütik, kb.
35 féle ízben, de lehet külön is kérni további feltéteket. A pizza árak 1590-től 5390 Ft-ig terjednek. Legdrágábbak a tenger gyümölcsei, a mozzarellás-tonhalas és a pármai sonkás nagy pizza. Én egy Pro-Fu-Ma névre hallgató pizzát választottam, amely paradicsomos alapon mozzarellás, főtt sonkás, gombás és kukoricás. A fotókon a legkisebb, 24 cm-es pizza látható, számomra bőségesen elegendő volt. (1590 Ft). Pizzán kívül néhány salátát, pizzakenyeret, bruschettát lehet még itt enni. Mellé egy 0,33 l-es San Pellegrino dobozos szénsavas narancsitalt kértem, nem sokszor szoktam ezzel találkozni éttermekben (390 Ft). Helyben az ablak melletti könyöklőknél lehet a benti részben enni. Parkolási lehetőség az épület előtt korlátozott számban.