2013. augusztus 19.a párjával járt itt 25 Ami tetszett: szép kilátás, és a két szőke felszolgáló hölgy kedvessége. Jó társaság a vendégek körében, bár ez nem a szálláshely érdeme. Egy napot kivéve minden nap kiürítették a szemetest. Ami nem tetszett: Érkezéskor nem várt minket senki. Az ágynemű foltos volt. (Miért nem reklamáltam?
Mert reméltem, hogy mással nem lesz problémánk, de nem így lett. ) Nincs hűtő a szobában (bár miért is lenne, ha úgyis csak az ott vásárolt ételt-italt lehet elvileg fogyasztani). A fürdőszoba kialakítása rendkívül rossz, mert nincs összefolyó, a függöny pedig nem látja el feladatát, így minden zuhanyozáskor állt a víz a fürdőben. Egy kilépő is hiányzik a zuhanytálca elől. A fogadó vezetőjének viselkedése a második ott töltött napunktól kritikán aluli volt, mindenért zaklatta a vendégeket, mindenbe beleszólt, zavarta a pihenésünket. Rákapcsolta a vendégekre a villanyt az udvaron, hogy spóroljon az árammal. A hirdetésben szereplő korlátlan wellness használat igencsak korlátozott, délután 2-7 között használható, de az ott töltött 6 napunk alatt összesen 3 délután volt nyitva, és a pezsgőfürdő is csak kétszer volt használható, mindezt elfogadhatatlan magyarázatokkal indokolta a tulajdonos. A külső medence területét a vendégeknek kellett letakarítani, mert a tulajdonos nem foglalkozott vele. A medence mellett lévő kis lámpák töröttek, mellette üvegszilánkok hevertek napokon keresztül. Az első udvar fa padjai balesetveszélyesek, korhadtak. A reggeli a hirdetéssel ellenben nem svédasztalos, hanem igencsak szűk a kínálat, a gyertyafényes vacsorából pedig csak a gyertyafény hiányzott. A vacsoránál a választási lehetőség annyi volt, hogy eszed, vagy nem eszed, így volt, hogy éhesen feküdtünk le. Legalább kétféle menüt meg lehetne adni, hogy előre leadhassa a vendég, mi az, amit szeretne. A palacsintát már reggel elkészítették, így estére kiszáradt. A húslevesen és a gyümölcslevesen kívül az ételek nem voltak az ízlésünknek megfelelőek. A vacsorához egy pohár vizet sem lehetett ingyen kapni, minden külön fizetős - és csak azt lehet fogyasztani, amit ott vesz az ember. Az étteremben árlistát nem találtunk kifüggesztve, ám mint kiderült, az árai nagyon magasak. A biciklik használhatatlanok, a wifi pedig nem működik minden szobában - reklamációnkra azt a választ kaptuk, hogy teljesen jól működik - nem így volt. Bár bababarát szálláshelyként tünteti fel magát, a hozzáállásuk alapján nem az. (Mellesleg véleményem szerint egy bababarát szálláshelyen - főleg, ha kisgyermek is ott tartózkodik épp - az lenne a minimum, hogy a folyosón alacsonyan található konnektor legalább egy biztonsági dugóval el legyen látva). Ár-érték arányban sajnos egyáltalán nem volt megfelelő számunkra, ugyanis a hirdetésben szereplő ígéretek nem fedik a valóságot. Ajánlani sajnos nem fogom a helyet senkinek.
Tókert Fogadó válasza
Tisztelt Vendégünk !
Köszönjük megtisztelő értékelését. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk elvárásuknak megfelelni.
Az értékelésük alapján Önök nem érezték jól magukat nálunk. Ennék ellenére meghosszabbították az itt tartózkodásukat plusz egy éjszakával.
Kérdésünkre pedig azt a választ adták, hogy jól érzik magukat. Ezért meglepődve olvastuk negatív értékelésüket.
A következőkben megpróbáljuk összegezni és a továbbiakban hasznossá tenni véleményüket.
Előzetes telefon-beszélgetésünkben felajánlottuk , hogyha érkezés előtt tájékoztatnak a vonat pontos menetrendjéről , mi ingyenes szolgáltatásként Önök elé megyünk a vasútállomásra személygépkocsival ( Ennek hiányában sajnos ezt nem tudtuk megtenni. )
A tulajdonos csak a többi vendég nyugalma érdekében kérte Önöket a hajnali órákban a csendesebb italfogyasztásra. ( Több vendégünk reklamációja miatt. ) Amennyiben Önök ezt zaklatásnak érezték, úgy utólag is elnézésüket kérjük.
Kerékpárjainkat, amiket a vendégek rendelkezésére bocsájtunk, rendszeresen karbantartjuk, szervizeljük, gumidefekt bármilyen járműnél előfordulhat. Ezt sajnos nem tudjuk kivédeni.
Éttermünkben valóban minden rendelt italért fizetni kell ( kivéve a csapvizet, de ezt Önök nem kértek ). Ez minden vendéglátóhelyen így működik tudomásunk szerint.
A wellness használatot mi nem hirdettük korlátlannak. Az Önök itt tartózkodása alatt a masszázsmedence meghibásodásáért akkor is többször elnézést kértünk, és ezt most utólag is megtesszük.
A medence környékén lévő lámpák felszerelésük óta épek, üvegszilánkokról mi nem tudunk. A medencék környékét mi magunk tartjuk rendben, naponta takarítjuk, a vendégeknek még soha nem kellett helyettünk ezt megtenni .
A kétfogásos vacsorát 1000 Ft/ fő áron számoljuk . Ebben az árfekvésben 1 levest és 1 főételt kínálunk fel. Az adott menütől kismértékben tudunk eltérni előzetes megbeszélés alapján. ( akár diabéteszes, lisztérzékeny, vegetáriánus vendégek esetén is )
Amennyiben ez nem megfelelő a kedves vendégeknek, étlapunkról van lehetőség más ételek választására néhány száz forint felár ellenében.
Ha a felmerülő hiányosságokról , problémákról a helyszínen tájékoztatnak minket, akkor megpróbáljuk ezeket orvosolni, utólag erre már sajnos nincs lehetőség.
Végezetül, fogadónk elsősorban a nyugalomra , a természeti szépségekre, pihenésre vágyó vendégek számára nyújt kellemes kikapcsolódást.
Aki a nyüzsgést, nagyvárosi forgatagot, éjszakai szórakozóhelyeket keresi, az ennek megfelelően válasszon szállást !
Üdvözlettel: Győriné Dolha Magdolna
2013. szeptember 27., Győriné Dolha Magdolna, Tókert Fogadó