Rév Büfé Nagymaros

13. helyezett
a 19 nagymarosi étterem közül
$$$$
Hely jellege
büfé, étterem, fagyizó, gyorsétterem, ételbár
Rév Büfé Nagymaros

2,3Ételek / Italok
2,7Kiszolgálás
2,7Hangulat
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Royal Club Hotel Visegrád - Két éjszakás ajánlat félpanzióval
Royal Club Hotel Visegrád
Kérd ajánlatunkat!
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom

Rév Büfé Nagymaros vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
Gyenge 2024. november 2.egyedül járt itt
A Rév büfé nagy szerencséje a pozicionáltsága. Részint a kilátás miatt, másik oldalról meg az élethelyzet miatt: míg révre vár az ember megiszik itt valamit. Akartam én is két vagy három cent Unicumot inni mindig kicsit iszom az íze kedvéért bőven elég kiderült, hogy nem adnak csak négyet,. A magam részéről ezt abszurdnak tartom.
Rév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - Egyéb
Még több kép (3 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Átlagos 2023. január 25.egyedül járt itt
Nos, a Maros étterem a parton zárva van, ha jól láttam a táblán, hétköznap szinte mindig zárva, sok esély nincs, elsétáltam a Rév büféig, ami viszont nyitva volt. Betoppanva nem egy rossz benyomást keltő hely, a fogadtatás annál barátságtalanabb volt, mondhatnám a zord szűkszavúság egy kifejező formája, a fene se érti, miért nem örülnek az amúgy is gyér vendégnek?
Rév Büfé Nagymaros - Külső képRév Büfé Nagymaros - Étel/italRév Büfé Nagymaros - BelsőRév Büfé Nagymaros - BelsőRév Büfé Nagymaros - MosdóRév Büfé Nagymaros - MosdóRév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Gyenge 2018. január 18.egyedül járt itt
A nagymarosi Rév Büfé fő funkciója a jegyárusítás a kompra, ezt korrekten be is tölti. Valami miatt úgy gondolták, jó ötlet lehet egyfajta árukapcsolásként büfét is kialakítani. Az ötlet valóban jó, de jelentem, a megvalósítás nem igazán járt sikerrel. Az alkalmazott hölgynek csak nyűg ez az egész, szívesebben ülne már kinn társával (kolléga vagy ráérő ismerős?
Rév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - EgyébRév Büfé Nagymaros - Külső képRév Büfé Nagymaros - BelsőRév Büfé Nagymaros - BelsőRév Büfé Nagymaros - Külső képRév Büfé Nagymaros - Külső képRév Büfé Nagymaros - Külső képRév Büfé Nagymaros - Külső kép
Még több kép (6 db) >>