Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kisebb arányt képviselnek a hagyományos, fősodratú sütemények, torták, mert az idősebb, konzervatív felfogású vendégek ezeket is keresik, szeretik, pl. répatorta, Dobos torta (800 Ft), kókuszbomba, almás pite, az ország torták közül a 2022. évi két fajta (1200 Ft), valamint az Őrség zöld aranya, de ami miatt én érkeztem, az a másik pult gazdag tartalma, az újhullámos, francia stílusú desszertek, mono cake-ek. Nem mondom, hogy könnyű volt a választás, ha nagymarosi lennék, végig enném a teljes készletet, az biztos. Így csak azt határoztam el, hogy ha legközelebb a környéken járok, nem kérdés, hogy ide vissza kell térni. Az egyik falon virágzó cseresznyefás kép tölti be a teret. A hátsó ajtó egy kellemes belső udvarra nyílik és az udvari bejárat után is van egy fedett teraszrészük. El tudom képzelni, hogy nyáron hétvégente megtelnek az asztalok a kirándulókkal, nyaralókkal. A választottam a citrom-yuzu desszert lett (1000), különleges savanykás ízhatás, nagyon gyümölcsös, kitűnő állagú. Pár érdekesség példaképpen a pultból: levendula - sárgabarack, epres túró mousse (700 Ft), tápióka puding (900 Ft) gyümölcsökkel és karamellel, kókusz-mangó eclair. A drágább sütemények kerülnek 1000 Ft-ba. Az egyik asztalkánál leülve nézegettem a polcokon lévő okleveleket. Megvilágosodtam, megértettem, a Sakura is a Málna the Pastry Shop csúcskategóriás desszertjeinek követője, az egyik oklevél azt igazolta, hogy sikerrel végezte el a cukrász-tulajdonos hölgy Kolonics Zoltán mestercukrász tanfolyamát. Nagyon jó hely, és a budapesti árszínvonalhoz képest barátságosabb árazású.