A Spitz Pékességben a klasszikus pékáru, kenyér, szendvics választék mellett retro hamburger is kapható. Jó időben lehetőség van a teraszon elfogyasztani a kávét, süteményt.
A neve alapján egy jó kis sváb vagy bajor pékségre számítottam, a google térkép alkalmazás segítségével jutottam el a vasútállomástól a pékségig, ami a főút mellett elég sok gyaloglással, ugyanis a város külső részén, a Jachtkikötő közelében található.
Sajnos odaérkezve már egyértelmű volt, hogy a neve ellenére ez is csak egy albán pékség, és azon belül sem a jobbak közül való, elég szűk kínálattal. A pizzaszeletekből, kenyérlángosokból volt többféle, de azokra nem vágytam. Az árak nem voltak feltüntetve a termékek egy részénél. Végül egy perecet kértem, ami egyáltalán nem volt friss. Biztos, hogy állaga alapján nem aznapi sütés volt. Nem volt sem ropogós, sem puha, szivacsos állagot öltött. Mindez 300 Ft-ért egyáltalán nem érte meg. A kiszolgáló hölgy sem volt korrekt, igazán mondhatta volna, hogy ne vegyem, nem ajánlja, mert nem friss. A bejárat előtt van egy kis kiülős terasz, de elég egyszerű, lélektelen a hely.