2019. júniusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2019. július 28.Nem ajánlom a helyet másoknak!
Céges csapatépítésen jártunk itt. Mivel valamilyen okból kifolyólag kávét a kalandpark büféjében nem kaphattunk, nem volt kávéfőző, vagy nem működött, ezért a szintén a közelben lévő turistaház éttermét kerestük fel. A kávén kívül fogyasztottunk volna mást is, de a felhozatal meglehetősen szerény volt. Hogy a mi rendezvényünk miatt vagy más okból, minden esetre az étteremben egyáltalán nem voltak más vendégek rajtunk kívül.
A bejárattal szemben egy kis állatparkot alakítottak ki, az épület mögött pedig egy játszótér található.
A pultos hölgy egyáltalán nem volt kedves, és a kiszolgálás borzasztó lassú volt. Lattét ittunk, amelyet hosszú nyakú üvegpohárban tálaltak (jól nézett ki), viszont kanalat nem kaptunk hozzá. Végül nagy nehezen 1 db kanalat sikerült kapnunk a 3 lattéhoz, de megoldottuk a keverést így is.
Mivel mondták, hogy a belső éttermi részben nem ülhetünk le - ami teljesen üres volt, ahogy már említettem -, így a teraszon foglaltunk helyet. Az utánunk érkezőknek már pad sem jutott, ők talponállóztak.
A mosdót is igénybe vettük, de láttuk, hogy ezt sem vették jó néven, pedig pontosan tudták, hogy a kalandparki részen lévő WC-kben nem működött a vízöblítés.
Alapvetően egy egyszerű, de jó hangulatú hely lehetne az étterem, de sajnos mi ezt nem tudtuk élvezni.
Ételek / Italok:![]()
Még több kép (4 db)
Törökmezői Turistaház Étterme további értékelései
2023.07.21családjával
![]()
Aki nem szereti a természetet az ne jöjjön ide!Itt tiszta levegő van és csodás páratlan erdei szépséges látvány!Jókat lehet túrázni zavartalan a kikapcsolódás.Garantáltan nem kell korgó gyomorral lepihenni!Az aktív kikapcsolódásra vágyóknak páratlan aki az elvonulás szerelmese garantáltan...
2021.01.24családjával
![]()
Itt jártunk egy kellemes őszi napon családunkkal, ám nem voltunk megelégedve. Az étel kiszolgálás meglepően lassú volt, az ár pedig , amit az ételért kértek nem volt emberi. Az ételek alapvetően rosszak voltak: nem voltak megsütve rendesen, a rántott sajt kifolyt, a hasábburgonya pedig nagyon...
Royal Club Hotel Visegrád
47.198 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval