A község legfőbb nevezetessége a települést átszelő patak közelében egy kis téren álló, 1973-ban épült, négyzet alaprajzú, fazsindelyes, szoknyás harangláb. Népi műemlék.
Ha már a ronda Noble's étterembe nem sikerül soha bejutnom, legalább a falu igazi nevezetességét nézzem meg, ami sokkal világraszólóbb, mint egy bezárt étterem. Hát, rá is van írva a táblájára, hogy "Zala megye csodája". (Jelzem, nem vármegye, Zala megye) Na, de mitől is ilyen különleges? Ránézésre is más alakja van, mint pl.
a korábban látott bagladi. . . terebélyes szoknya, szinte a felső tetőig felér, szépen karban is van tartva. 1793-ban épült, ősöreg, azóta többször javítgatni kellett, de az fel is van sorolva szépen a torony melletti táblán. Meg aztán a község első meg második világháborús emlékműve is itt kapott helyet, a torony tövében. Azt olvastam a neten, idézem: "A harangláb Nyugat-Magyarország legnagyobb és talán legszebb ilyen jellegű műemléke. " Hát ne mulaszd el megnézni te sem!