A szlovén határ előtt, "elrejtve" az erdőben egy kis csoda, ez a hely. Az appartement szoba ragyogó tiszta, a fák öszeérnek a fejünk fölött, a kánikulában nem hiányzott a klima, a lovarda olyan tiszta, hogy számtalan lakásban jártam, ahol ezek a lovak, nem éreznék jól magukat. Vasárnap reggel korábban keltünk, a személyzet seperte a szemetet, - a lapáton virágszirmok voltak. Kifogástalan az ellátás, a személyzet udvarias, szolgálatkész, mindent a vendégért, - én igy éreztem. Aki pihenni akar, ide jöjjön. Én biztos, hogy visszamegyek. Az ár - érték arány, nagyon barátságos ! ! )
Ui: Egy erdei panzióban ne a futópadot keresse kedves vendég, hanem az erdei ösvényt ! Ajánlom Dabronakot, az oda vissza 18 km. ha lefutja, rá se néz a futópadra, és még "külföldön is volt, igyanis Dabronak Szlovénia. Még annyit, hogy a kedves vendég bizonyára szereti a mézet, ebben az esetben el kell viselnie a méhecskét, ugyis pusztulnak szegények rendesen, a kemizálás okán ! Amit azért én is kifogásoltam, bár fegyelmeztem magam és nem tettem szóvá, - de feltünő volt, hogy minden makarónin görbe volt a lyuk ! !