A birtok nem csak tejfeldolgozással foglalkozik, más haszonállatból is saját termékeket készítenek. Ehhez kapcsolódva disznótoros programokon is részt vehetnek a vendégek, valamint egyéb más rendezvények (szervezett sajtkóstolók, születésnap, csapatépítő programok) befogadására is alkalmas a birtok közepén elhelyezkedő 42 fős rendezvényterem.
Felkeltette az érdeklődésemet, hogy a hely megkapta az ország legszebb birtoka, magángazdasága címet. Verőfényes őszi napon el is látogattam ide. Bejelentés nélkül, csak úgy. . . és teljesen meg is döbbentem! Itt tényleg makulátlan tisztaság van! Itt tényleg a higiéniai előírásoknak megfelelőlen dolgoznak, akármikor!
Nem úgy, ahogy sokszor a leleplező riportokban kiderül más helyekről. . . Ezt a sajtot ezentúl is keresni fogom, és feltétel nélkül hiszek is benne. Ha arra járnál, ne felejtsd el! Programnak sem utolsó egy ilyen látogatás. . .