Kiváló 2018. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. május 25.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem teljes a kérdésre adott kiváló válasz:inkább a csodálatos illene ide! Bár nem volt maradéktalanul szép idő,nekünk így is remek választás volt. Nem pompa,nem ragyogás,hanem tisztaság,béke,nyugalom, mindhárman megtaláltuk a legjobbakat,lovaglást,pihenést,csodaszép tájat, a természet csodáit,és a gasztronómia élményeit,Terike alkotásaiban.Köszönjük.
A szállás ár-érték arányban és az elhelyezkedést tekintve tökéletes. A reggelivel jól lehet lakni,bár nekünk későnek érződött 8 órakor. A környék tiszta,rendezett,a szobák tágasak. A kinti medence vize elég hideg, a benti jacuzzi nyáron nem üzemel. Tökéletes kiindulópont a környék felfedezéséhez.
Szuper volt a szállás,a szolgáltatás.A személyzet kedvessége,udvariassága kiemelkedő volt.Gyönyörű tisztaság mindenhol.Gondozott telek,udvar,gyönyörű tiszta lovas karámok,gyönyörű pacik.Szuper lovas oktató.(Lajos)Kislányom Jázmin imádta.Köszönünk mindent,egy élmény volt.
Minden olyan volt, mint amire vágytunk. Béke, nyugalom, csönd, pihenés. Az étkezés számunkra másodlagos volt, de amit az Equital-ban kaptunk, az 5csillagos éttermeknek is becsületére vált volna. Megszokott ételek különleges tálalásban, egyedi ízkombinációk. Szóval fenséges, felejthetetlen és...