2018. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2018. június 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
A megközelitése kritikán aluli, aki este utazna ide, inkább várjon reggelig!Az út minőségére nincs szó!
De erről nyilván nem a szálloda tehet!
Gyönyörü ősparkban csodálatosan felújitott kastély!
A recepciós hölgy aki fogadott nagyon kedves barátságos és segitőkész volt, mindent megmutatott és elmondott.
A szoba és a fürdőszoba tisztasága kifogástalan.Az ágy nem volt túl kényelmes és a fürdőben is több helyre lenne szükség,de azért elfértünk. A mi viszont nagyon nem tetszett,hogy a sötétités nincs rendesen megoldva, a függöny sokkal kisebb mint az ablak szinte csak disz. Engem zavar nem tudok világosban aludni.
A wellness részleg lehetne nagyobb, de kevesen voltunk igy nem volt kellemetlen. Amit kiemelnék pozitivumként, hogy a wellnessben állandóan ott tartózkodott egy segitő, aki mindenkivel nagyon kedves és szolgálatkész volt!, ezt nem mindenhol tapasztaltuk, sőt!Sokkal nagyobb szállodákban keresgélni kell segitséget ha éppen szükség lenne rá!
Az ételek minősége és mennyisége teljesen megfelelő volt, a választék nem volt túl nagy, de finom és folyamatosan töltötték fel a kifogyott dolgokat. A pincérek nagyon előzékenyek és udvariasak!
A délutáni sütizés,teázás nagyon jól esett,kedves gesztus!
Mi kaptunk ingyenes belépőt a Pünkösdi programra Hollókőre, egy 1/2 órás lovaskocsizást és 1 órára a Salgótarjáni színjátszókőr szórakoztatott mindenkit aki kiváncsi volt rájuk. Nagyon jól éreztük magunkat mindegyik programon, köszönjük szépen!
Összességében elégedetten távoztunk, jót pihentünk!
Ajánlani tudom mindenkinek aki csendre,nyugalomra vágyik!
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Főnix Medical Wellness Resort további értékelései
2024.11.10a párjával
Kellemes meglepetésben volt részünk mindjárt a megérkezéskor. Gyönyörű látvány tárult a szemünk elé. A csodálatos kastélyt egy varázslatosan szép, őszi szinekben pompázó park verszi körül. A szoba kényelmes, tiszta, minden elvárásnak megfelel. A személyzet segitőkész, kedves. A reggelinél és a...
2023.11.10a párjával
A kastély mint szálláshely nagyon jó energiákkal bír. Ízléses és kellemes a berendezés, tisztaság van, béke és nyugalom. A kastélykert nagyon szép, sétára,pihenésre minden évszakban alkalmas. Nekünk kifejezetten jól esett, hogy nem volt zsúfoltság és hogy felnőtt barát a szállás. A wellness...
2023.11.02a párjával
Gyönyörű környezetben van a kastély,nagyon hangulatos,igényes a belső kialakítása is. A szobánk kényelmes volt, csodás kilátással a parkra. A személyzet végtelenül kedves,előzékeny és rugalmas. Étkezéskor volt egy kisebb fennakadás (nem volt üres asztal), de azonnal intézkedett a mosolygós...
A Főnix Medical Wellness Resort legnépszerűbb csomagjai
Napi árak reggelis ellátással (1 éjtől)
35.900 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Napi árak félpanziós ellátással (1 éjtől)
52.500 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Ezek a szállások is érdekelhetnek
107.640 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval
80.820 Ft / 2 fő / 2 éjtől csodás félpanzióval