A Levendulás Apartman Noszvajon, Egertől 14 km-re található. Szállásunk a falu központjában, de mégis csendes helyen található, ahol reggel a madárszó ébreszti a kedves vendégeket. Gyermekbarát szálláshely nagy, füves udvarral, játszótérrel. Három különálló apartman áll a vendégek rendelkezésére külön fürdőszobával és konyhával.
Kimondottan falusi üdülést kerestem. Ha az a terved, hogy késő ősszel bejárd a környéket és egy nagyon csendes helyen pihenhess, választ őket. Kedves idős házaspár üzemelteti. Nagyon tiszta, rugalmasak az érkezéssel és a távozással is.
Az apartman egy felszerelt kiskonyhával rendelkezik, de ha társasággal vagy, akkor van egy étkezős konyha, ahol saját magad főzhetsz, mindent használhatsz (mosogatógép, sütő, mikró, kávéfőző, vízforraló, kemence). A szobákban talán 1 éves egyedi készítésű fenyő bútorok. A fürdő normális méretű, a meleg víz elegendő. Éjszaka nagy csend van, reggel a madarakat hallod. Jó pihenést!
November elején három napot töltöttünk el itt Párommal! Noszvaj nagyon kedves,vendégszerető kis falu! Szállásadóink [Moderálva - a szerk. ] tündériek,közvetlenek! Segítségünkre voltak,jó tanácsokat kaptunk tőlük ,hogy hová érdemes elmenni pl. ebédelni,illetve hová nem! Elmondták mit ,merre találunk a faluban,milyn lehetőségeink vannak!
Ami a szállást illeti, az udvar hangulatos,szép virágok mindenhol,a szobák tiszták,igényesek,az ágy kényelmes,a kert végében található konyha pedig nagyon jól felszerelt,és a kemence(ami egyébként sok helyen megtalálható Noszvajon),annyira hangulatos! ;-) Kedves emlék marad,és biztosan megyünk még a Levendulás Apartmanba!