A noszvaji Nomád Hotelben a szálloda szobákon kívül csillagnéző buborékokban, bungallókban, lépcsőház kabinokban és épített sátrakban élvezhetik a vendégek a glamping életérzést.
Ha egy különleges élményt szeretnél, gyere el ide, ez valóban egy különleges hely! Szinte „Paradicsomi” állapot, ahol minden csodásan elfér: felnőttek, gyerekek, kutyák és macskák a négylábúak nincsenek lezavarva a kanapékról, és tudják, hogy itt otthon vannak. Akárcsak a vendégek.
A tájba szervesen és változatosan beépülő szálláshely sokrétű, és (szinte) mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Itt, a legkülönbözőbb tárgyak megtalálták a helyüket, és egy különleges atmoszférát teremtettek a természettel együtt. Ősz lévén, az enyészet kicsit érződött a környezetben is, de nem volt (még) zavaró. Ehhez a „varázshoz” a személyzet is hozzátartozik, akik számára vendégek és nem kliensek voltunk. Az étterem csak fokozta ezt az érzést: kedves, közvetlen és udvarias kiszolgálás, finom, házias és gyakran újszerű ízekkel találkoztunk. A szoba parányi mérete nem volt zavaró – hiszen itt is minden megvolt, ami a kényelemhez kellett. A régi bútorok jól illettek ebbe a környezetbe. Valószínüleg a hegyek miatt (? ) az internet egyáltalán nem volt kielégítő, de ebben a környezetben a hiánya nem volt nagyon zavaró. Ha wellnessre, úszásra vágyódsz, inkább a közeli fürdőhelyekre látogass el (Eger, Bogács, stb). Aki még nem járt itt, jöjjön el, és próbálja ki! Gondolom, nem fogja megbánni.
Kitűnő környezetben, karnyújtásnyira az erdőtől található a Hotel Nomád Noszvajon. A berendezése különleges vidéki hangulatú, minden szoba kicsit más mint a többi. A kert nagyon szeretni való, mi kora tavasszal voltunk, így még nem láttuk milyen amikor minden a helyére kerül, de nagyon tetszett, hogy külön lehet egy kicsit vonulni, több különböző tér áll rendelkezésre.
Van egy kis játszótér , egy ugráló, és ping-pong asztal is. A reggeli választéka fantasztikus volt, sokféle nagyon finom kenhető finomság közül lehetett választani, nagyon ízlett a házi kolbász, és a szalámik. A frissen sütött házi kifli és hagymás pékáru is nagy élmény volt.