2024. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2024. december 1.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Kétségkívül figyelemkeltő a szálloda. Ahogy olvastam a véleményeket, láttam, sokaknak tetszett a szokatlan külső, ami a bejárathoz állított két kopott szőrű szerencsétlen kitömött oroszlán odaállításával csúcsosodott ki. Nem akarok bírálatot mondani, mert jól tudjuk, ízlések és pofonok Csak információként, hogy a történelmi stílusjegyek szilajul keveredtek az egész épületben visszafogottságot (és jó ízlést) mellőzve.
Aki ezen túl tudja tenni magát, jól jár, mert a környezet bájos, a személyzet kedves és profi, a konyha kiváló, és rendkívüli a wellness is.
Nekem személy szerint a szobával is volt problémám. Gondoltam, superiort foglalok, biztos ami biztos De hiába a tapasztalatom, mert az itt-tartózkodás nem volt kifejezetten kellemes. Még ha meg is feledkezem arról, hogy a neobarokk és a neoklasszicista hogy fér meg egymással (elfér! ha van elég hely!), kifejezetten zavaró volt, hogy napfényes őszben nappal is fel kell kapcsolni a csilli-villi csillárt, mert a szűkre méretezett ablakok sajnos a szemben lévő falra néztek. Ez mindenképpen hiba. Hiba az is, hogy az egyik éjjeliszekrény az ágy végétől(!) legalább fél méterre áll, a másik ugyan mellette, de helyhiány és előnytelen elhelyezés miatt a fiókot nem lehet kinyitni, és az alsó részét használni. Van egy kihúzható műbőr (hogy ez a stílus is képviselve legyen) kanapé is, ott-alvásra, mert leülős beszélgetésre nem igazán, azért sem, mert a hozzá tartozható asztalka, tőle 1,5 méterre, a fal mellé van állítva.
A tisztaság kifogástalan, de nincs cipőkanál, cipőtisztító, arctörlő, intim tasak (de szintén jó pont, hogy voltak tusfürdők), és legalább 1 szál papírlap iróeszközzel. Van viszont nagy képernyős TV, kevés elérhető csatornával.
Mindez nem a szállodának szól, hanem tájékoztatásul az "ittjártam" olvasóinak.
Személyzet: Tisztaság: Ár / érték arány: Kényelem: Szolgáltatások: Étkezés: Elhelyezkedés: Fényképek (84)
Még több kép (74 db)
Borostyán Med Hotel további értékelései
2024.12.23családjával
Minden igényt kielégít. Rélen is élvezhető. Előzékeny, segítőkész személyzet. Az ételkínálat bőséges és finom. Tágas szobák. Igazi nyugslom vesz körül. A wellness részleg szuper.
2021.08.08gyerekekkel
A szálloda főúri kastély kinézetű, kristály-csillárokkal, meisseni porcelán-gyűjteménnyel, kitömött oroszlánokkal fogad. De már a parkoláskor megcsapott minket a sertésólak szaga a közeli házaktól. A szoba megfelelő, de a csak központilag szabályozható klíma kissé meghökkentő és elvesz a...
2021.07.20a párjával
Ez évben másodjára jártunk, most sem működött a szobákban a kondicionáló! Igaz a legmelegebb napokban voltunk, mégsem teljesíttet a gépezett! Szóltunk.. azt mondták megnézik! Előző hónapban is jártunk itt, akkor sem működött megfelelően! Akkor is szóltunk! Kiváló hely egyébként, ajánlom...
Ezek a szállások is érdekelhetnek
Erdőspuszta Club Hotel Debrecen
Hunguest Hotel Aqua-Sol Hajdúszoboszló