Kiváló 2016. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 21.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Talán már másnak is volt olyan érzése, hogy nagyon éhes, de még sincs igazán kedve úgy semmihez, egy élménnyel teli nyári nap délutánján, sok-sok sétával… A közeli Aventinus jó megoldásnak látszott, azonnal kaptuk az étlapot, az italt – jeges limonádé – és terítéket a teraszra. Egyébként sem az étteremben, sem a teraszon nem volt vendég rajtunk kívül. Grillezett zöldségeket kértünk márványsajt-mártással. Az ízek, a tálalás, pazar és bőséges volt! A felszolgálás kedves, készséges, nem tolakodó, gyors. A helyszín, a lemenő nap fényében, a zöld és virágos környezetben – tökéletes. Kiváló választás volt!
Néhány napja Nyíregyháza Sóstón üdültünk. Sóstó több éttermében is megfordultunk. Betértünk Aventinus Hotel Éttermébe is. A legjobb, legudvariasabb kiszolgálásban volt részünk. A rendelt ételek minősége messze magasabb volt, a környék éttermeihez viszonyítva. Mindezt azért írtam le, mert mások...
Ritka jó élmény volt hallgatni Vinkó József műsorát a minap, amikor arról számolt be, hogy mekkora siker volt a magyar gasztronómia élcsapatának bemutatkozása San Sebastianban. Megszólaltatták Ruprecht Lászlót is, a Stílusos Vidéki Éttermiség nevű szervezet kulcsszereplőjét, aki egymaga 4-5...
Az Aventinus étterem dícséretes próbálkozás a jó irányba. Az, hogy valahol, az ország északkeleti sarkában, ahol még veneszi szellők fújnak s azon belül is a legtöbb helyen katasztrofális a konyha, felkérik Ruprecht Lászlót gasztrotanácsadónak, az eleve bíztató. A konyhán van még mit javítani,...