Kiváló 2019. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2020. augusztus 12.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Néhány napja Nyíregyháza Sóstón üdültünk. Sóstó több éttermében is megfordultunk. Betértünk Aventinus Hotel Éttermébe is. A legjobb, legudvariasabb kiszolgálásban volt részünk. A rendelt ételek minősége messze magasabb volt, a környék éttermeihez viszonyítva. Mindezt azért írtam le, mert mások értékeléseit olvasva, kissé félve mentünk be az Aventinus éttermébe.Modern ételek, amolyan újragondolt módon. Köszönjük Aventinus!
Ritka jó élmény volt hallgatni Vinkó József műsorát a minap, amikor arról számolt be, hogy mekkora siker volt a magyar gasztronómia élcsapatának bemutatkozása San Sebastianban. Megszólaltatták Ruprecht Lászlót is, a Stílusos Vidéki Éttermiség nevű szervezet kulcsszereplőjét, aki egymaga 4-5...
Talán már másnak is volt olyan érzése, hogy nagyon éhes, de még sincs igazán kedve úgy semmihez, egy élménnyel teli nyári nap délutánján, sok-sok sétával… A közeli Aventinus jó megoldásnak látszott, azonnal kaptuk az étlapot, az italt – jeges limonádé – és terítéket a...
Az Aventinus étterem dícséretes próbálkozás a jó irányba. Az, hogy valahol, az ország északkeleti sarkában, ahol még veneszi szellők fújnak s azon belül is a legtöbb helyen katasztrofális a konyha, felkérik Ruprecht Lászlót gasztrotanácsadónak, az eleve bíztató. A konyhán van még mit javítani,...