Többször jártam már itt egyedül és családdal is. Nagy a választék a kávékat és a teákat illetően is. A kiszolgálás gyors, a felszolgált italok finomak és a mennyiségükkel sincs probléma. Fagylaltot is lehet venni amiből szintén nagy választék van, és finomak is.
Hangulatos, kényelmes kis szigetnek tűnt a Korzó Nyíregyháza igazi nagyvárosi forgatagában, így beültünk egy fagyira – egyenlőre, mert elég ígéretesnek néztek ki. Nem volt igazán jó… vizes, édes, volt benne aroma is, de mindez úgy külön – külön. Így folytatásról már le is mondtunk, a süteményválaszték amúgy sem igazán volt vonzó.
Az viszont tetszett, hogy a gombócok műanyag poharakba kerültek, és a kávézón kívül is lehet fogyasztani, csak ne kenj össze vele senkit. Viszont ha igazán jó fagyira vágysz, keress inkább másik helyet!