A közelség miatt mindenképpen terveztük, hogy egyik este beülünk egy italra, de megtudtuk, hogy ebédmenüt is adnak (leves + főétel), és a helyi ismerősök szerint jól is főznek, ezért változtattunk a terven és ebédre tértünk be. A szép időjárásnak örvendezve a teraszon foglaltunk helyet, ahol nemcsak a másutt már megszokott fonott rattan székek voltak, hanem az egyik asztalnál egy kényelmes kanapén tudtunk helyet foglalni. Alighogy leültünk, a fiatal felszolgáló fiú már ki is viharzott a levesekkel, nyilván a menünek ez a lényege, hogy nem a rendelést követően kezdik főzni, sütni, hanem már eleve készen van, viszont sajnos egyáltalán nem volt meleg, inkább langyosnak nevezném. Még meg sem ettük a levest, amikorra a pincér kihozta a főételeket, sőt még a gyümölcsöt is, és letette mellénk az asztalra, úgy, hogy utána még percekig nem kezdtünk hozzá, hiszen még csak a levesnél jártunk. Így mire a levest befejeztük, a főétel is kihűlt. Nagyon furcsa volt, én ilyet még életemben nem láttam! (ezért a kiszolgálást sajnos még átlagosra sem tudom értékelni)
Ottjártunkkor a menü első fogása húsleves volt csigatésztával, sok répával, mélytányérban, szóval nekem a fele is bőségesen elég volt, majd főételként rakott kel, sok tejföllel. Ráadásként még egy-egy banánt is kaptunk, ez is a napi menü része volt. Ellentétben más vidéki városokkal, itt azt tapasztaltuk, hogy nem szokás kérés nélkül vizet (ingyen) adni a vendégeknek, így kértem egy pohár csapvizet is. Az ételekkel amúgy nem volt semmi baj. Ezek olyan fogások, amelyeket egy átlagos háziasszony is el tud készíteni, de ízre finom volt minden, és a mennyiségen sem vettük észre, hogy most csak menüt eszünk, ezért is külön sajnálatos, hogy mindent kihűlve kellett megennünk. Ráadásul árban is kedvező lett volna, 900 Ft-os menüár. A hely belül klasszul néz ki, nekem kifejezetten tetszenek az angol-ír-belga stílusú pubok, jó párban jártam már az elmúlt években, ez is szépen meg van csinálva, hangulatos és stílusos a berendezése.