Kiváló 2016. májusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Hangulatos étterem Sóstón a tó partján. Nem olcsó, viszont minden friss és ízletes. A tengeri herkentyűk és a többi alapanyag sem fagyasztott. A pizza is finom, vékonytésztás. A kiszolgálás kedves. Többször jártunk itt, egy alkalommal kértem a pincérnőt, hogy turmixoltassa össze a zöldséglevest a 10 hónapos kislányomban. Más helyen ez nem szokott gondot okozni, itt nem értem miért, de nem sikerült megoldani. Ettől eltekintve jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek!
Párommal rendszeresen járok ebbe az étterembe. Az ételek minősége és íze kifogástalan, a pincérek nagyon kedvesek! Barátságos árak. Csak ajánlani tudom.
Kifogástalan kiszolgálás a pincérek pörgősek és precízek. Hangulatos mediterrán jellegű hely. Az általunk fogyasztott ételek ízletesek,visszaadják az igazi olaszos ízvilágot,nem kis adagokban! Gyönyörű környezet a csónakázó tó partján, ahol megcsodáltunk egy vadkacsa családot párnapos...
A tóparton található étterem fűtött teraszán ültünk le, kilátással a tóra. Sok időnk nem volt a tavat nézni. A megrendelt pizzát nagyon gyorsan megkaptuk. Igazi olaszos vékonytésztás, kellően ropogós volt. Itthoni viszonylatban átlag feletti. A kiszolgálás is megfelelő és pörgős volt.