Itt jártunk ebédelni. Férjem olasz es a családomat el akartam hozni egy igazi kis hangulatos olasz étterembe. Felszolgálók nem kedvesek sokat kellett várni hogy bárki is oda jöjjön felvenni a rendelést. Bruschetta nevetséges volt semmi köze nincs az igazi olasz bruschettahoz, sonkák kiszáradt es majdnem hogy ehetetlenek voltak.
Főétel minősége es mennyisége is nevetségesnek mondható. Nincs olasz hangulata 100%-an lecserelnem a pincereket es a managert is mert sajnos így szomorú hogy ezt olasz étteremnek hívják. Gyonyoru helyen van de biztos hogy nem mennek vissza.
Barátaimmal szerettünk volna beülni az étterembe, mert még sóstón ezt nem próbáltuk ki. Több üres asztalnál próbálkoztunk, de a pincér mindegyikre azt mondta, hogy foglalt. Ezek után átmentünk a megszokott éttermünkbe, és ezt nem is lesz kedvünk többé kipróbálni. Pedig jó helyen van, a tó partján is van terasza, szép az egész, és mégcsak nem is ebédidőben jártunk ott.
Hangulatos étterem Sóstón a tó partján. Nem olcsó, viszont minden friss és ízletes. A tengeri herkentyűk és a többi alapanyag sem fagyasztott. A pizza is finom, vékonytésztás. A kiszolgálás kedves. Többször jártunk itt, egy alkalommal kértem a pincérnőt, hogy turmixoltassa össze a zöldséglevest a 10 hónapos kislányomban.
Kellemes víz fölé épített teraszon ültünk, kánikulában. A felszolgálás kifogástalan volt, azonnal érkeztek a hideg sörök az ételek pedig tűzforrón frissen gusztusosan tálalva. Ettünk pizzát, ami vékony tésztás, de óriási méretű volt, a tészta mindenféle tengeri finomsággal köztük két jól megtermett rákkal isteni finom volt.
A maradékot szó nélkül becsomagolták. A mellékhelység patyolat tiszta és tágas gyönyörű, jól felszerelt. A számlától nem estünk hanyatt, de mi a budapestihez vagyunk szokva, átlagos áraik vannak. Színvonalas jó étterem csak ajánlani tudom igazi meglepés volt.
Az étterem hangulatos, kitűnő fekvésű. A konyha jellege olasz. Az árak az átlagosnál magasabbak. A borkínálat egyoldalú és drága. A személyzet kedves ugyan de rutintalan. Az ételek minősége változó. Sajnos a csúcs minőségtől az ehetetlen , sőt a felszolgálásra alkalmatlan között véletlen szerűen ingadozik.
A pizza olasz vékonytésztás, fa kemencés, többsége finom. Nagyrészt fagyasztott és konzerv alapanyagokat használnak ami komoly befolyással van az ételek hektikus színvonalára. A kávé finom. Javaslat:Jó időben egy pizzára vagy egy kévára alkalmas. Mással inkább ne próbálkozzunk
Eddig mindig finomakat ettem itt. Egy picit ilyenkor visszatérek Olaszországba. A pizza itt igazi pizza, mintha pl. Reccoban szolgálnák fel. És hát az édességek! Hmm. . . A helyszínről majdnem megfeledkeztem! Pedig Sóstó a szívem csücske. Gyönyörű helyen, a tóparton lehet ücsörögni a La Terazza teraszán. Szívből ajánlom mindenkinek!