Átlagos 2023. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2023. november 22.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Nem is olyan régen olvastam, hogy az étterem séfhelyettese, segítőjével nyerte meg a Bocuse dOr európai döntőjét, és majd további versenyeken is részt vesz. Az étterem előtt látható is néhány elismerés a konyháról. A konyha kiválóságához semmi kétség sem fért, két éve az egyik legkiemelkedőbb kulináris élményt nyújtotta nap mint nap. Vagy a lelkesedés kopott el, vagy a séf tűnt el. Most sem volt rossz az étterem, viszont sajnos messze elmaradt a korábbitól. A levesek jók voltak. A húsételek már kevésbé, és vadhús egyáltalán nem, marha is csak ritkán volt az esti menüben. A zöldségfélék, köretek az átlagosnak megfelelőek voltak, a cukrászsütemények is. A felszolgálást a tányér-kapkodós, fáradt arcú fiatalok végezték. Ami határozottan nem tetszett, az az, hogy más szállodából érkező vacsora-vendégeknek az itteni füfé-vacsora 6.000 Ft/vacsora, és a Hotel Sóstó szállóvendégeinek viszont már 7.360 Ft/vacsora került. Az indoklás gyenge volt és udvariatlan, jobb lett volna fel sem tüntetni az összegeket. Ha itt van a szállás, akkor a vendég itt is étkezik, de azért jó lenne emelni a színvonalon.
A Hunguest Hotel Sóstó éttermét a szállodai félpanziós étkezés keretében vettük igénybe, azonban az itt tapasztalt magas színvonal megér egy külön értékelést. Az étterem hatalmas üvegablakaiból a fürdő előtti parkban lehet gyönyörködni. A berendezés nincs túlbonyolítva, egyszerű, letisztult....