A rendes ételek címszó alá gyűjtött hét kompozíció többsége kóstolásra csábít a magyar és a távol-keleti konyha találkozásából született, gyömbéres marhapörkölttől, amit udon tésztával, pak choi-jal és gyömbéres uborkasalátával körítenek, elegészen a káposztás rétessel, lilakáposztával, zöldalmával és pecsenyemártással felszolgált fél kacsáig. Az étlapon túl címszó alatt kínált fogásaik is ínycsiklandóak, legyen szó a picanha-val (hegyes marhafartővel) kínált pho átiratról, a füstölt velőscsontról vagy a mangalicapörcös speclivel és uborkasalátával társított paprikás csirkecombról. Saját márkájú, hatféle sörüket a miskolci Zips készíti, ezek meglepően kedvező áron. Közel negyven minőségi bort tartanak, ezek többségét a legjobb magyar borászok jegyzik, Spiegelberg Istvántól Lenkey Gézán, Tarnóczy Zoltánon keresztül Vámos Attiláig. A töményital-választék is figyelemre méltó. Aki volánnál ül, a Valaha tanya szörpjeiből válogathat. Az előételképpen rendelt, négy hetes érlelésű Angus bélszínből készült marhatatár jó ízű, kár, hogy darálták a húst, vagdosva sokkal több érvényesül az alapanyag erényeiből. Kiváló kenyeret és szépen tálalt zöldségeket adnak hozzá. A smokerben készült halászlé durvára passzírozott, tiszai stílusú, kellemesen füstös. Ötletes a meleg füstön hőkezelt, pálcikára tűzött szürkeharcsa betét, ami a tál tetején foglal helyet. A fish and chips-et gyermekeknek kínálják, de mi is elcsábultunk, ez a műfaj könnyen bűnbe viszi az embert. A krumpli jó minőségű mirelit, a pontydaraboknak jót tenne egy pankó morzsás panír s a tálaláson is lehetne még kicsit dolgozni. A remoulade mártás jó ízű. Az erdei gyümölcsökkel díszített mákos créme brullée remek, jó ízű, jó állagú, szép zárását képezte egy kellemes ebédnek. A kiszolgálás udvarias, gyors, külön öröm volt, hogy elmenőfélben összefutottunk Pataky Tiborral, akivel már a Haris közi egységben is alkalmam volt hosszabban beszélgetni, felajánlotta, hogy körbevezet, megmutatta a márkás BBQ felszereléseket is, egyiken épp akkor kezdődött a harcsa hőkezelése. Remek élmény volt, kis kerekítéssel 5 pont.