Pici sétával könnyen elérhető a város központjából. Legutóbbi látogatásom óta felújították. Az étkezés azért kapott átlagos pontszámot, mert a konyhát nem használtam, arról véleményt nem alkothatok. Azoknak ajánlom, akik olcsón, csendes helyen akarnak pihenni, nem a szálláshelyen töltik a nappalokat, mert ugye wellness nincs, hanem a várost járják, mint én.
A csendes hely az egyik nagy előny, ugyanakkor hátrányt is jelent olyan esetekben, amikor a város központjában esti, éjszakai programok vannak s amelyek egy részéről lemaradok, ha nem akarok egyedül a kertvárosban hazasétálni.
Egyszerű, kicsit kopottas, de aludni jó. A szoba és az ágy mérete, kényelme megfelelő. A pincében a biliárd asztal használhatatlan úgy le van harcolva, és a konyha rész 170 cm fölött életveszélyes, mindig beveri az ember a fejét olyan alacsonyan vannak mindenféle építészeti elemek.
Zavaró, hogy a fürdőben semmilyen akasztó nincs a törülközönek, illetve az éjjeli lámpa hianya miatt fel kell kelni a lámpát leoltani és sötétben vissza az ágyig lefekvésnél.
Egyszerű, tiszta panzió, alvóhelynek kiváló, főleg, ha önellátásra kívánunk berendezkedni. Elhelyezkedés: kiváló (közel a központhoz, de csöndes környezetben) Felszerelés: jó (kényelmes ágy, tusoló, TV, közös konyha hűtővel, billiárd csocsó) Személyzet: barátságos, segítőkész, hozzáértő Érték/ár aránya: kiváló Ha Nyíregyháza környezetében járok, szívesen visszatérek ide. A barátaimnak is jó szívvel ajánlom.
A szoba meleg és tiszta volt, a ház alatti konyha is jó megoldás, kényelmes étkezést biztosít, a recepciós hölgy nagyon kedves igazi vendégfogadó, közvetlen olyan mintha már régóta ismertük volna. Könnyen megközelíthető, csendes helyen van.
5 felejthetetlen napot töltöttünk Nyíregyházán, és ehhez hozzájárult a panzió is, különösképpen Erzsike néni nőtt a szívünkhöz, aki egy barátságos, kedves, jó beszélgetőpartner, és felvilágosító is volt egyben. 5 éves kisfiamat egyből megszerette, nem műmájereskedve fogadott bennünket.
Odafigyelt minden egyes szavunkra, kérdésünkre, és ha kellett tanácsot adott, ha kellett útba igazított, vagy kávét készített, kérésünknek megfelelően. A konyha tiszta, megtalálható volt benne minden, ami egy kisgyermekes anyukának szükséges. Éppen festési munkálatok folytak, viszont nem zavarták ezzel a nyugalmunkat, mivel gyorsan, szakszerűen végezték a munkájukat. Tiszták a matracok, az ágyak, az ágyneműk, a függönyök. Kisfiam kiemelkedő figyelmet fordított a konyharészlegre, ahol is egy biliárdasztal áll. Visszatérünk még, ugyanis sok látnivaló akad mind a környéken, mind a város központban, vagy azon is túl. Nagy ölelések közepette búcsúzott kisfiamtól, akit " kis szemem fényének " nevezett, és bevallom hiányozni fog vendégszeretete!
Egy nagyon jós ár érték arányú panzió, ahol kedves és segítőkész recepciósok dolgoznak. A szobák nagyon szépek az ágyak kényelmesek. A fürdőszoba kényelmes és tiszta, a törölköző és ágynemű friss és üde volt. A belvároshoz nagyon közel van ezért elhelyezkedése kiváló. A környék barátságos és csendes, tiszta és rendezett.
15-20 perc séta a városközponttól, csöndes utcácska. A szálláshely tiszta, bár nagyon egyszerű. S olcsó. Semmi fölösleges a szobában, bár az olvasólámpa hiányozna, ha hosszabb időre mennék. Állítólag konyha is van, nekem nem hiányzott, nem is néztem meg, csak pihenni és aludni mentem vissza.
Amin javítanék, persze csak akkor, ha ez nem okozna árnövekedést: Szerelnék a zuhanyzóba tusológél tartályt, lecserélném a kissé agyonmosott törülközőt. Viszont nagy pozitívum, hogy egyedül mentem és nem számoltak föl egyágyas felárt.