Nagyon hangulatos, parasztházból kialakított étterem ,2 óriási telken kemencék, népi iparművészeti gyűjtemény,faragott székek, tömör fa asztalok,óriás terasz,népviseletben a pincérek,gyereksarok,játszótér kisállatok stb. Hangulat az van:) Esküvőkre is ideális helyszín . Németeknek,átutazóknak,külföldieknek nagyon csalogató az egész és biztos leesik az állad neked is:)Fizetéskor is;)
Na de ne ugorjunk előre:)
Leültünk udvarias személyzet fogadott gyorsan kiszolgáltak minket. Ital választék bőséges igényes. Épp arról beszéltünk hogy egy gasztronomiai műsor forgatáshoz(ami hétvegente dunán megy)tök jó helyszín lenne ez is. Kimentem a mosdóba meglepően tágas tiszta volt ,nagyon igényes volt ,pelenkázóval ellátva ,na de itt ért a meglepetés se szappan se kéztörlő nem volt . Nagyon bosszantó volt, mert mar nagyon kezet akartam mosni órak óta. . Ez nálam minusz sok pont . . . . . egész végig ezen kattogtam utána. Kihozták az ételt ,az ehető volt ,bár a cigány pecsenye fatanyéron vicces volt ,mert alatta egy tányér is volt,amin a deszka folyton csúszkalt ,nehéz volt enni és nagyon úszott a zsírba az egész. Utána kértem palacsintát ami borzasztó édes volt, nem volt finom számomra,nem kellett volna kérnem. Ettől függetlenül 1x meg lehetett enni ,de ettem már jobbat is máshol,máskor. sokszor. Ketten 12 e fizettünk egy buza sörért, 2 főételért ,1 palacsintáért,ami nem lenne sok ha felejthetetlen lenne a vacsi(mert hogy volt mar ilyen sokszor,igaz inkabb a szomszedos országokba,ahol két orias halsteak körettel,sörrel került ennyibe és mai napig nosztalgiazunk rajta vagy 2 fantasztikus olasz pizza ,de ha az olyan akkor kit érdekel a cetli,nemigaz? . . vagy épp isteni mangalica tarja, fácán mell hm,sorolhatnám . . Na mindegy ki kellett próbálni ,egynek jó volt,de nem leszünk gyakori fogyasztók az biztos. Én a barátom helyébe egy ft borravalot nem adtam volna a mosdós esetet miatt . . Ezt egyenesen nem tudom hova tenni ,ez megengedhetetlen egy ilyen helyen hogy nincs szappan és kéztörlő papir. Igazábol ez miatt értékelem le . . Ajánlom mert betudom annak hogy hátha ez egyedi eset volt és más nem jár így .